Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Multifunctional Konica Minolta Bizhub 225i (RADF Duplex)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6000 lei Lei
Cod produs
bizhub-225i (RADF, DUPLEX)
Out Of stock
Descriere
Noul multifunctional bizhub 225i (RADF, DUPLEX), prezinta caracteristici imbunatatite, precum o capacitate flexibila a tavilor pentru incarcarea cu hartie, care pot accepta pana la 1350 de coli. Astfel, vor fi evitate intreruperile frecvente pentru incarcarea hartiei. In plus, datorita celor cinci tavi, bizhub 225i ofera posibilitatea introducerii a cinci tipuri diferite de hartie concomitent. De asemenea dispune de o imprimare facila a documentelor pe o singura fata si printare duplex.
Bizhub 225i se prezinta intr-un sistem compact si se adapteaza usor in spatii mai mici sau aglomerate, rezolvand astfel o problema importanta, aceea a spatiului. Acesta imprima si copiaza cu o viteza maxima de 22 ppm si scaneaza color cu 46 ppm, dispune de o flexibilitate crescuta in ceea ce priveste capacitatea de incarcare a tavilor.
Noul echipament bizhub 225i este usor de utilizat, iar gama generoasa de functii pe care le detine ii permite sa raspunda cu succes la aproape orice lucrare ce necesita tiparire zilnica.
Un alt aspect care faciliteaza mult utilizarea copiatorului este functia ID Copy. Astfel ambele fete ale documentelor individuale de mici dimensiuni (carduri de identitate sau permise de conducere,etc.), pot fi copiate pe o singura coala de hartie.
Tonerul se achizitioneaza separat.
Beneficiaza de o garantie de 12 luni.
Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Konica Minolta Bizhub 225i .
Functii  Copiator, Imprimanta, Scanner
Format  A3
Viteza imprimare/copiere  22 ppm
Viteza de scanare  55 ppm
Prima copie  4,3 secunde
Zoom  25% - 400%
Rezolutie  600 X 600 dpi
Timp de incalzire  15 secunde
Dotari  RADF - Alimentator Automat de Documente Reversibil (fata-verso)

Duplex - Imprimare/copiere fata-verso
Capacitate toner  12.000 pagini (acoperire 5%)
Garantie  12 luni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura