Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Multifunctional Konica Minolta Bizhub C450i

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33900 lei Lei
Cod produs
bizhub-c450i-stand
Out Of stock
Descriere
Echipament Konica Minolta Bizhub C450i
Bucurati-va de bizhub i-Series, multifunctional de ultima generatie, cu functii de securitate de top si servicii la distanta!

Konica Minolta Bizhub C450i, este dotat cu RADF, DUAL SCAN si STAND si un panou tactil color de 10,1 inch, similar celui al tabletelor cu interfata de utilizator moderna si simplu de personalizat.

Acest echipament, beneficiaza de cel mai ridicat nivel de securitate a datelor, datorita functiilor diverse de securitate, inclusiv motorul de antivirus Bitdefender care reduce riscul de pierdere a datelor si pastreaza in siguranta datele confidentiale. Intrucat setarile utilizate cel mai frecvent sunt vizibile de la prima privire, le puteti selecta cu un singur clic, din meniul vertical sau din meniul de tip pop up, facand copierea mai simpla.

O caracteristica importanta a acestui multifunctional, este cea de sustenabilitate, reducand impactul asupra mediului. In acelasi timp, economisiti bani datorita tehnologiei de ultima generatie integrata de la Konica Minolta pentru un consum de energie extrem de scazut.

Konica Minolta Bizhub C450i, este un multifunctional laser color, A3, care suporta formate personalizate si imprimare banner pana la 1,2 m. Detecteaza automat mediile de printare, asigurand o experienta imbunatatita pentru utilizator.

Mai multe detalii puteti obtine accesand Brosura Konica Minolta Bizhub C450i Tonerele se achizitioneaza separat!    Functii  Copiator, Imprimanta, Scanner
Format  A3
Viteza monocrom  45 ppm
Viteza color  45 ppm
Timp de incalzire  17 secunde
Prima copie monocrom  3.8 secunde
Prima copie color  5.0 secunde
Zoom  25% - 400%
Rezolutie  600 X 600 dpi
Dotari  RADF, Unitate Duplex
Interfata  RETEA + USB
Capacitate toner black  28.000 pagini (acoperire 5%)
Capacitate toner color  28.000 pagini (acoperire 5%)
Garantie  12 luni
Trimite mesaj
Din Gura in Gura