Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Copiator multifunctional Konica Minolta Bizhub 360i + RADF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21900 lei Lei
Cod produs
bizhub-360i
Out Of stock
Descriere
Bizhub 360i - Copiator multifunctional monocrom A3
Asteptarea s-a terminat: pentru a imbunatati fluxul de lucru si pentru a reduce timpul de asteptare, bizhub seria i este acum cea mai rapida gama de multifunctionale Konica Minolta. De fapt, datorita noului sau procesor Quad Core este de patru ori mai rapid decat seria anterioara bizhub. Ca rezultat, experienta utilizatorului este mai fluida si nu mai exista timp de asteptare in utilizarea noului Bizhub 360i.
Simplu, conectat si sigur. Descopera acum noul Bizhub 360i
Cea mai inalta securitate a datelor, cu diverse functionalitati de securitate, inclusiv tehnologie antivirus de ultima generatie, care reduce riscul de pierdere a datelor si pastreaza datele confidentiale in siguranta.

Noul Bizhub 360i dispune de un procesor puternic Quad Core si este echipat standard cu 8Gb de memorie si 256GB SSD, ceea ce permite operatiuni de inalta performanta cu raspuns rapid.

Mai placut de lucrat cu ajutorul ecranului multi-touch color de 10,1 inchi de inalta performanta: Ofera navigare si operare usoara, similare smartphone-urilor si tabletelor de astazi. Zona tactila mobila nou integrata ofera experienta de lucru si flexibilitate la un nou nivel.

Prietenos cu mediul
Sustenabilitate - Economisiti costuri si sprijiniti mediul cu noile tehnologii verzi care reduc consumul de energie si reduc impactul asupra mediului
Dynamic Eco Timer - analiza automata a programului de lucru si alegerea momentului de intrare in starea sleep mode
ECO Scan - scanarea documentelor, fara activarea secventei warm-up a sistemului de imprimare. Este evitat consumul suplimentar de energie datorat incalzirii cuptorului ce fixeaza tonerul pe hartie
ECO Print - panoul de comanda nu se activeaza (nu lumineaza) pentru imprimarea din modul de lucru sleep
Weekly Timer - intrarea in modul de lucru sleep in urma analizei calendarului de lucru saptamanal
Tonerul se achizitioneaza separat.
Beneficiaza de o garantie de 12 luni.
Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Konica Minolta Bizhub 360i.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura