Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Multifunctional laser Kyocera Ecosys M2535dn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1290 lei Lei
Cod produs
Kyocera-Ecosys-M2535dn
Out Of stock
Descriere
Kyocera Ecosys M2535dn - multifunctional laser Kyocera
Multifunctionalul laser monocrom Kyocera Ecosys M2535dn a fost conceput pentru birourile care cauta un echipament productiv, sa vina in sprijinul activitatii zilnice.

Tipareste pana la 35 de pagini pe minut si poate scana si copia rapid originale fata-verso, prin intermediul alimentatorului automat de documente, avand o capacitate de 50 de coli.
Kyocera Ecosys M2535dn este un produs multifunctional alb-negru A4 de calitate, care ofera viteza impresionanta, versatilitate si imprimare de inalta calitate, totul intr-un singur dispozitiv.

Eficienta si fiabilitatea, combinate cu un numar mare de functionalitati standard, fac ca multifunctionalul Kyocera Ecosys M2535dn sa fie perfect pentru biroul dvs. de lucru. ECOSYS M2535dn poate imprima si copia cu o viteza de pana la 35 de pagini pe minut, in timp ce functionalitatea standard duplex si alimentatorul automat de documente (RADF) reduc consumul de hartie si nevoia de spatiu de arhivare la birou.

Functionalitatile avansate de scanare fac din acest copiator Kyocera Ecosys M2535dn A4 laser monocrom, un plus ideal al fluxului de lucru pentru documente digitale. Cu functii standard de imprimare in retea, copiere si scanare, aceasta imprimanta multifunctionala A4, extrem de eficienta este ideala pentru grupurile de lucru care solicita printuri de inalta calitate, la un cost redus pe pagina.

Acest copiator este in regim second hand, fiind reconditionat.
Beneficiaza de o garantie de 12 luni sau 10.000 pagini.
Mai multe detalii puteti obtine accesand brosura Kyocera Ecosys M2535dn
Trimite mesaj
Din Gura in Gura